A
mypressi cég TWIST kávéfőzője lényegében kávészifon. Őrölt kávét igénye egy kis forró vizet és egy patront. A gömbben lévő túlnyomás préseli át a kávét. Több
termék díjjal jutalmazták az ötletet.
Kávéfőzőóra.
Ennek a kávéfőzőnek a lényege, hogy hidegen készíti a kávét, ami mérések
szerint jelentősen csökkenti a kávé savasságát. Éjszakára kell bekészíteni
az örleményt és a vizet és reggelre főzött kávészerű eredményt
kapunk.
Érthető, hogy az okostelefonok megváltják a világot, de
tényleg szükséges lehet egy kávéfőzőnél is? A Yanko Design szerint
természetesen igen. Legfeljebb a kávéval együtt a telefonunkat is megfőzzük.
Ki melegebben, ki hűvösebben, de mindenkinek saját szájíze
szerint. Ebben segít a hő érzékelős kávés bögre.