Tavaly decemberben szóltak a hírek arról, hogy a World Cookbook Award éves megmérettetésén két Book Kiadó által kiadott könyv is fantasztikus eredményt ért el. Bereznay Tamás könyve, a Süteményeskönyv megszerezte a Best Chef Book elismerést, míg Segal Viktor első könyve, a Színek és ízek a Best Cookbook Design kategóriáját nyerte meg, sőt ez utóbbi képviseli hazánkat a fődíjért, a Best Cookbook of the Yearért is.
Segal Viktor a napokban kapta meg a meghívót, a március elején megrendezendő párizsi Paris Book Fair könyvvásárra, ez pedig azt jelenti, hogy könyve bekerült az öt, végső győzelemre is esélyes könyv közé. A World Cookbook Award versengéseiben 1995 óta vesznek részt a világ különböző országaiban megjelenő szakácskönyvek. A szakmai zsűri évente legalább 25-26 ezer könyvből választja ki a kategóriagyőzteseket és a fődíjast is.
AJÁNLOTT LINKEK:
A világ legjobbjai között a magyar séf első szakácskönyve (hvg.hu)
A magyar séf hivatalos weboldala (segal.hu)
A Színek és ízek című könyvet itt megvásárolhatja (Polc.hu)