Élet-Stílus

Az olimpiai bajnok „lekopírozta” Sharon Stone-t – videó

Sharon Stone bőrébe bújt Lindsey Vonn, az amerikaiak olimpiai bajnok alpesi sízője, aki az ESPN magazin címlapján pózol az olvasókat az Elemi ösztön című film híres jelenetére emlékeztetve.

Egy korábbi fotózás alkalmával hívták fel a figyelmét a csinos sportolónő figyelmét arra, hogy nagyon hasonlít az amerikai színésznőre. S ami azt illeti, a képből és a videóból kiderül, valóban nagy a hasonlóság a 26 éves síző klasszis és az ötödik x-en túl járó filmsztár között. Pontosabban: Lindsey Vonn a fiatal és szexis Sharon Stone-t idézi.

A mostani kép ötlete innen jött, de a havas lejtők királynője elárulta: még ő is meglepődött azon, mennyire jó lett a végeredmény. „Akár Sharon Stone dublőre is lehetnék” – mondta nevetve a lesiklásban ötkarikás és világbajnok Vonn, aki egy rövid időre, a fotózás erejéig Stone bőrébe bújt. Fordítva ez nehezen elképzelhető…

Elemi ösztön Lindsey Vonn-nal

Akinek a fenti videó felkeltette az érdeklődését amerikai sportolónő iránt, annak van egy rossz hírünk: a 2010-es téli olimpiai szépe szavazásunkon ötödikként zárt Lindsey Vonn férjezett – három évvel ezelőtt fogadott örök hűséget Thomas Vonn korábbi sízőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik