Élet-Stílus

A Siófok simán verte a Szolnokot

A vendég Siófok magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott a szintén újonc Szolnok otthonában a labdarúgó NB I 9. fordulójának szombati játéknapján.

Az elmúlt két fordulóban bravúros győzelmet aratott Siófok meglepte az álmosan kezdő haziakat, s már az első tíz percben tekintélyes, kétgólos előnyre tett szert. Húsz perc kellett ahhoz, hogy magához térjen a sokkból a házigazda, ám ezután hiába játszott veszélyesebben, a legnagyobb helyzeteit is kihagyta, így még szépítenie sem sikerült.

A szünetben kettős cserét hajtott végre Vágó Attila, ám ez sem segített csapatán, a Balaton-partiak a remekül játszó Ivancsics Gellért vezérletével teljesen megérdemelten vitték el a három pontot, sőt, amennyiben higgadtabbak a siófoki támadók, még nagyobb különbséggel is nyerhettek volna a hajrára teljesen széteső Szolnok ellen.

NB I, 9. forduló:
Szolnoki MÁV FC—BFC Siófok 0-4 (0-2)
Szolnok, 500 néző, V.: Andó-Szabó
Gól: Homma (5.), Lukács K. (8.), Novák (59.), Graszl K. (74., tizenegyesből)
Szolnok: Tarczy — Schindler, Sztanisics, Pető Z., Hevesi-Tóth — Remili, Vörös (Antal 64.), Búrány, Tchami (Lengyel 46.) — Alex, Pisanjuk (Koós 46.)
Siófok: Molnár P. — Mogyorósi, Fehér Zs. (Kocsis G. 75.), Graszl K., Novák — Tusori, Kecskés T. (Ludánszki 78.) — Honma, Ivancsics (Thiago 83.), Lukács T. — Sowunmi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik