Élet-Stílus

Gyurcsánynak nézik Orbánt – videó

A svéd televízió munkatársai nincsenek tisztában a magyar politikai élet változásaival, és annak szereplőit sem ismerik: Orbán Viktort ugyanis simán összekeverték Gyurcsány Ferenccel.

A svéd-magyar Eb-selejtezőt a helyszínen tekintette meg a magyar kormányfő is, aki Csányi Sándor MLSZ-elnök mellett foglalt helyet a Rasunda Stadionban.

Ez feltűnt a találkozót közvetítő svéd televízió munkatársainak is, a második félidő elején meg is mutatták őt a nézőknek, csakhogy a feliratozásnál elkövettek egy nagy hibát.

Orbán Viktor neve helyett ugyanis a következő felirat virított a képernyőn, miközben a kamera a kormányfőt mutatta: „Gyurcsány Ferenc, Magyarország miniszterelnöke”.

Ki kicsoda?

A magyar politikai élet változásaival nyilván nem kell tisztában lenniük a svédeknek, csak illene, főleg, ha már megmutatják a képernyőn a magyar kabinet – jelenlegi! – vezetőjét.

Ráadásul Faragó Richárd, a Sport Televízió, egyben a 2-0-ra elveszített Eb-selejtezős mérkőzés kommentátora a közvetítés alatt elárulta, ő direkt szólt a kollégáknak, hogy a meccset a magyar miniszterelnök is megtekinti. Ezt tehát tudták – csak a nevét nem…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik