A résztvevő éttermek vállalják, hogy ezen a napon fél áron adják a minőségi magyar borokat, több vendéglátóhely emellett külön menüvel készül. A különleges magyar borokhoz illő menüsor megálmodására versenyt hirdettek, melyet neves szakmai zsűri értékelt. A menüversenyte a soproni Vadászkürt étterem nyerte. Az ebéd kategóriában a Hotel Sopron lett a második, míg a harmadik helyet a budapesti Vörös Postakocsi szerezte meg. A vacsora kategóriában a zsámbéki Nyárfás étterem szerezte meg a második helyet a Vörös Postakocsi előtt.
A Borszerdához csatlakozó éttermek teljes listája megtalálható az esemény honlapján és az érdeklődők itt kaphatnak bővebb információkat a menüről és az árakról is. Az éttermek vállalták azt is, hogy a borszerdán pontosan a honlapon feltüntetett áron lehet megrendelni a menüket.
Ajánlott linkek: