Élet-Stílus

Feltölthetők az internetre a szerelmi légyottok

Bárki feltöltheti az internetre intim találkozásait azon a weboldalon, ami ötvözi magában a Twitter és a Google Térkép szolgáltatásait.

Dokumentálhatóvá válnak a légyottok, hála annak a weblapnak, amit a 26 éves lengyel programozó, Cyprian Ciećkiewicz fejlesztett. A Valentin-napon startolt oldal népszerűsége az indulás óta töretlen, felhasználóinak száma pedig világszerte egyre csak nő. Pedig az ötlet alapvetően nagyon egyszerű: a közösségi oldalak sajátosságait használta fel tervezője, a felületen pedig mindenkinek lehetősége van arra, hogy közzé tegye, hogyan és milyen körülmények között szexel, szexelt.

A programozó, amikor ebből a célból ötvözte a Twitter és a Google Térkép sajátosságait, nem a világot akarta megváltani, csupán néhány vidám percet szeretett volna szerezni embertársainak. Hála az IjustMadeLove.com-nak a világ legkülönbözőbb pontjain élő emberek oszthatják meg egymással életük legpikánsabb perceit. Így az, aki ellátogat az oldalra, láthatja, hogy milyen pózok, helyszínek divatosak a Fülöp-szigeteken, Kínában, vagy mondjuk az Antarktiszon. Az eddig tapasztalatok alapján leginkább az lepte meg az ötletgazdát, hogy oldala milyen népszerű az iszlám országokban. „Az emberek talán nem egy cigit szívnak el szex után, hanem nálam dokumentálják” – jegyezte meg Ciećkiewicz kissé cinikusan egy nyilatkozatában.

Ajánlott linkek:

Internetes szextérkép mindenkinek (ITCafé)

I Just Made Love honlap

Ajánlott videó

Olvasói sztorik