Élet-Stílus

10 nőből egy mindig színleli az orgazmust

Sári Veronika
Sári Veronika

újságíró. 2010. 03. 09. 08:51

Ha éppen nem a migrénre hivatkoznak, akkor sok nő a színészi képességeit hívja segítségül az ágyban. Egy most közölt brit kutatás rámutatott: minden tizedik nő csak játssza az orgazmust.
Korábban a témában:

A megkérdezettek majdnem fele (48%) élt már a megtévesztés ezen formájával és színlelt orgazmust. Ennek az aránynak a 38%-a továbbá úgy gondolja, hogy a férfiak egyáltalán nem tudnak különbséget tenni a színlelt és az igazi orgazmus között. A felmérésben résztvevő nők egy ötöde úgy gondolja, hogy ha fantáziálhatnának más férfiakról, akkor elkerülhető lenne számukra is a csúcspont megjátszása.

Sűrgősen változtatni kell tehát a hálószobában, hiszen a megkérdezett nők ötöde mondta azt, hogy extrém módon elégedetlen a szexuális életével. Hogy miért? A legtöbben a túl rövid előjátékot sérelmezték és azt, hogy a partnerük nagyon hamar a csúcsra jut. Ezeknek a tényeknek pedig súlyos következménye lehet a kapcsolatra is. A 3000 megkérdezett nő 7%-a fejezett már be kapcsolatot az elégtelen szexuális élet miatt és csak 10%-a mondta meg a partnernek, hogy mi volt a szakítás valódi oka. Úgy tűnik tehát, hogy a nők inkább neheztelnek, semmint direkt előhozakodjanak a problémával. Sokan egyszerűen szégyenlik bevallani a társuknak azt, hogy kielégítetlenek. „Ez persze nem csak a férfiakon múlik, a nőknek meg kell tanulniuk jobban kifejezni a vágyaikat.” – mondta el a kutatás egyik vezetője.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

NEW YORK, NY - JULY 7: Milo Yiannopoulos arrives to speak outside of the offices of Simon & Schuster publishing company, July 7, 2017 in New York City. Yiannopoulos is promoting a new book and filing a $10 million legal complaint against Simon & Schuster following the publisher's decision to cancel his book deal. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.