Élet-Stílus

Meghosszabbítják a Diana-kiállítást

A Diana-kiállítás május 3-a helyett május 31-ig várja a látogatókat a Károlyi-Csekonics Rezidencián. Eddig százezren látták a Lady Diana életét bemutató tárlatot.

Magyarországon sem maradt el a várt siker, január 31-i nyitása óta több mint százezren voltak kíváncsiak Diana walesi hercegnő életét bemutató kiállításra. A szervezőkhöz számos hölgy juttatta el a kérést, ezért egyeztetve Diana családjával, sikerült elérni, hogy a kiállítás meghosszabbított nyitva tartással május 31-ig fogadja az érdeklődőket.

Diana öccse, Charles Spencer gróf köszönetét fejezte ki annak a közel százezer hölgynek, akik eddig jegyet váltottak a kiállításra, ezzel is megmutatva, hogy a szívükben még ott él Diana emléke.

A híres esküvői ruha

A híres esküvői ruha

Diana: a celebration – Lady Diana életének krónikáját 150 káprázatos tárgyon keresztül tárja elénk. A kiállítás több mint 10 éve járja a világot, és eddig több millió látogatót vonzott. A kiállításon megcsodálhatjuk gyönyörű uszályos esküvői ruháját, ruhakölteményeit, családi ékszereit, számos személyes emléket és ritka házi videofelvételeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik