Élet-Stílus

Fabregas négy hónapra kidőlt

Térdsérülése miatt akár négy hónapot is kihagyhat Francesc Fabregas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal csapatkapitánya.

A 21 éves Európa-bajnok középpályás a Liverpool ellen 1-1-re végződött vasárnapi bajnoki mérkőzésen dőlt ki a sorból, amikor Xabi Alonsóval, a vendégek spanyol játékosával ütközött.

“Nagyon rossz hír, keményen fog dolgozni, hogy újra a pályán lehessen, de úgy tűnik a rehabilitáció négy hónapot fog igénybe venni” – nyilatkozta Arséne Wenger vezetőedző.

Az Ágyúsok egyik legjobbja így szinte biztos, hogy nem lehet ott az AS Roma elleni, február 24-i és március 11-i Bajnokok Ligája nyolcaddöntős mérkőzéseken.

lesérült gera

Vádlisérülése miatt hetekre kidőlt a sorból Gera Zoltán, az angol élvonalban szereplő Fulham magyar válogatott labdarúgója. “Sajnos elvesztettük Zoltánt, de szerencsére a hétfői vizsgálatok után kiderült, hogy nincs elszakadva az izom a vádlijában” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Roy Hodgson vezetőedző. A Fulham jelenleg a nyolcadik helyen áll a Premier League-ben, pénteken a Tottenham Hotspurhöz látogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik