Élet-Stílus

Sorban állnak a kérők Husztiért

A magyar válogatott középpályásának a nyáron lejár a szerződése a Hannover együttesénél. A német klubnál szinte biztosan nem marad Huszti Szabolcs, akiért Spanyolországból, Angliából és Skóciából is érdeklődnek. A legfrissebb hírek szerint a Celtic Glasgow lehet a befutó.

A német bajnokság középmezőnyében található Hannover szívesen megtartaná a csapat egyik legjobbját, de Huszti el akar igazolni. A klub vezetői már tavasszal próbálták maradásra bírni a 25 éves magyar középpályást, ám ő nem fogadta el az ajánlatukat.

Huszti több interjúban elmondta, hogy szeretné Angliában vagy Spanyolországban folytatni a pályafutását, mivel ebben a két országban a legerősebb a bajnokság. Lapértesülések szerint a néhány éve az UEFA-kupában ismétlő Sevilla érdeklődik a balszélső iránt, a szigetországból pedig az élvonalbeli Everton, Bolton és Blackburn is figyeli Husztit, akárcsak a másodosztályban vitézkedő Birmingham csapata.

Erősebb bajnokságba vágyik (MTI/EPA)

Erősebb bajnokságba vágyik (MTI/EPA)

Az északírek elleni idegenbeli barátságos válogatott meccsen több megfigyelőre is nagy hatással volt Huszti játéka, akit a legfrissebb hírek szerint a Celtic Glasgow is szeretné leigazolni. A skótok állítólag már meg is keresték egy előszerződéssel Husztit, hogy mindenképpen náluk folytassa.

Egyébként a Hannover januárban még pénzt láthat a magyar játékosért, ha eladja, nyáron azonban ingyen igazolható lesz, mivel lejár a szerződése.

Huszti Szabolcs 2005 nyarán igazolt a Fradiból a francia Metzhez. Egy évvel később szerződött Hannoverbe, ahol alapembernek számít. A legutóbbi szezonban 33 mérkőzésen tíz góllal és hét gólpasszal segítette a csapatát, amely nyolcadikként végzett. Idén a csapat a 13. helyen áll az őszi szezon zárásakor, a magyar játékos 3 gólnál és hat gólpassznál tart.

sándor györgy bulgáriába szerződött

Sándor György jövő tavasszal kölcsönben a bolgár Liteksz Lovecs labdarúgócsapatában játszik. Az Újpest középpályására – a lila-fehérek honlapja szerint – opciós joggal rendelkezik a bolgár együttes. A 24 éves játékos háromszor szerepelt a válogatottban. A két klub üzleti titokként kezeli a megállapodás részleteit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik