Élet-Stílus

Angol klubok szerződtetnék Dárdai csapattársát

Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő klubok hajtanak a csatár Marko Pantelicsre, aki jelenleg Dárdai Pál csapattársa a német Hertha BSC-ben.

Angol lapértesülések szerint az Everton, a Middlesbrough, a West Bromwich Albion és a Wigan Athletic is kacérkodik Marko Pantelics szerződtetésével. A 30 éves szerb támadó – akinek nyáron jár le a berlini együttessel kötött kontraktusa – 14 mérkőzésen négy gót szerzett a Bundesliga mostani kiírásában, míg összesen 101 találkozón 42-szer volt eredményes.

West Bromnak Ishmael Miller kiesése miatt lenne szüksége a támadóra, és az Everton is jó csatár híján van, miután Yakubu, James Vaughan és Louis Saha is sérüléssel bajlódik. Amúgy a liverpooliak a svéd Henrik Larssont is kinézték maguknak.

A Middlesbroughnak is el kellene egy gólképes futballista, a mostani játékosai ugyanis finoman szólva nem valami termékenyek (16 meccsen mindössze 16 gólt hoztak össze), míg a Wigan Panteliccsel pótolhatja Emile Heskeyt, ha az távozik.

Más kérdés, hogy a Hertha is szívesen megtartaná a szerb játékost, bár jó pénzt kaphatna érte. Úgy hírlik, hogy a „licit” 1,75 millió eurónál kezdődik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik