Élet-Stílus

Egervári felállt a kispadról

Egervári Sándor, a Győri ETO labdarúgócsapatának vezetőedzője elhagyja a klubot. A váltás részletei egyelőre nem ismertek, a Kisalföld úgy tudja, hogy külföldi szakember érkezhet a kispadra.

Egervári Sándor nem folytatja a munkáját a Győr vezetőedzőjeként. A szakítás részletei egyelőre nem ismertek, de a szakember távozik az eddig a várakozások alatt teljesítő klubtól.

Az ETO-t nyáron bajnokesélyesnek kiáltották ki, és a csapat játékosállományát tekintve mindenki a Soproni Liga élmezőnyébe várta az együttest, ehhez képest a győriek csak a 13. helyen zárták az őszt.

Egervári korábban úgy nyilatkozott, hogy bizakodóan készül a tavaszi folytatásra, de nem rajta múlik, hogy folytathatja-e a munkáját a csapatnál. Az MTI szerette volna megkérdezni Tarsoly Csabát, a klub tulajdonos elnökét, de ő azt kérte, hogy a sajtó ne zaklassa.

Egervári Sándor az MTI-nek azt mondta, hogy tartja magát a klubbal kötött megállapodáshoz: a szakember úgy tudta, hogy a váltást pénteken hozzák nyilvánosságra, ezért ő csak ezen a napon nyilatkozik erről a témáról.

fociblog

Olvassa el blogszerzőnk értékelését a Soproni Liga őszi szezonjáról! (1. rész, 2. rész)

A várakozások alatt teljesítő klub a hírek szerint még a télen szeretné megerősíteni a keretét. Állítólag a Franciaországban légióskodó Szélesi Zoltánnal, és a Watfordban futballozó Priskin Tamással fel is vették már a kapcsolatot. A Kisalföld információi szerint az érkezők mellett hat embert kirúgnak a zöld-fehérek keretéből.

Az eddigi edzőváltások a Soproni Ligában:
augusztus 18., FC Fehérvár: Disztl László helyett Varga István
október 2., Diósgyőri VTK: Vágó Attila helyett Sisa Tibor
október 10., ZTE FC: Supka Attila helyett Csank János
november 8., 10., REAC: Aczél Zoltán helyett Nagy Sándor
december 4., Győri ETO FC: Egervári Sándor helyett?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik