Élet-Stílus

Szerb szélsőre vadászik fél Európa

Belga sajtóértesülések szerint a Real Madrid és a Bayern München is szeretné szerződtetni Milan Jovanovicsot, a Standard Liege szerb labdarúgóját.

“Előrehaladott tárgyalásokban vagyunk a Real Madriddal Jova januári átigazolását illetően” – idézte a Het Laatste Nieuws című lap Pierre Francois-t, a belga klub főigazgatóját.

Ramón Calderón, a madridi egylet elnöke korábban azt mondta, hogy a téli átigazolási időszakban egy szélsővel, illetve egy középső csatárral kell megerősíteni a csapatot. Utóbbit kedden már meg is szerezte a Real Madrid, az Ajax Amsterdammal történt megegyezés alapján a holland Klas-Jan Huntelaar januártól a spanyol fővárosban folytatja pályafutását.

Alapember a szerb válogatottban (MTI/EPA)

Alapember a szerb válogatottban (MTI/EPA)

Milan Jovanovics a Sporza nevű televízióban a jövőjével kapcsolatos felvetésre azt mondta, a Bayern München, sőt az FC Sevilla is érdeklődik iránta. A bal oldalon futballozó válogatott játékos készen áll a váltásra.

A helyi sajtó értesülése szerint a Standard Liege 10 millió euróban szabta meg a 27 éves futballista kivásárlási árát. Jelenlegi szerződése 2010-ig van érvényben.

Jovanovics legutóbb bajnok lett csapatával, amelyben a legeredményesebb játékosnak bizonyult. Korábban a Vojvodinában, a Sahtyor Donyeckben és a Lokomotiv Moszkvában szerepelt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik