Élet-Stílus

Szerb tehetséget igazolt a Manchester United

A Bajnokok Ligájában és a Premier League-ben is címvédő Manchester United leigazolja Zoran Tosicsot, a Partizan Beograd tehetséges labdarúgóját.

Sir Alex Ferguson menedzser a pekingi olimpián figyelt fel a 21 éves, vékony testalkata miatt Bambinak becézett szélsőre, aki a jobb és a bal oldalon egyaránt jó teljesítményre képes.

Tosicsnak – aki eddig 12-szer szerepelt a szerb válogatottban – már csak a munkavállalási papírokat kell megkapnia ahhoz, hogy a téli átigazolási időszakban az Old Traffordra költözzön.

Az átigazolás összegét nem kötötték a nyilvánosság orrára, ugyanakkor angol lapértesülések szerint a „vörös ördögök” nyolcmillió fontot fizettek Tosicsért a Partizan Beogradnak.

A tehetséges futballista új klubjában együtt játszhat honfitársával, a középső védő Nemanja Vidiccsel, és állítólag hamarosan egy újabb szerb csatlakozhat a manchesteri klubhoz.

Lapértesülések a Manchester United ugyanis tárgyalásokat folytat a szintén a Partizan alkalmazásában álló, 17 esztendős Adam Ljajics átigazolásának ügyében. Sokatmondó, hogy Ljajics beceneve: „szerb Ronaldinho”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik