Élet-Stílus

Orrtörés az olasz válogatott edzésén

Fabio Quagliarella, az Udinese olasz labdarúgó-válogatott támadója az orrát törte a görögök elleni barátságos találkozó előtti utolsó edzésen, Athénban.

A 25 éves támadó a görögök elleni barátságos találkozóra készülő olasz válogatott szerdai edzésén sérült meg: egy gyakorlat során éppen a kapuba továbbított volna, amikor összeütközött Gianluca Curcival, a Siena hálóőrével.

A szerencsétlenül járt labdarúgót – aki minden bizonnyal az orrát törte – Enrico Castellacci csapatorvos a pályán azonnal kezelésbe vette, majd hamarosan egy athéni kórházba szállították kivizsgálásra, mivel komoly fájdalmai voltak.

Az orrát törte (goal.com)

Az orrát törte (goal.com)

Egyelőre nem tudni, mekkora a baj, de az biztos, hogy Fabio Quagliarella nem léphet pályára az esti találkozón, egyúttal a hétvégi bajnokin (az Udinese a Fiorentinával csap össze) való szereplése is kérdésessé vált.

Quagliarella eddig tíz mérkőzésen lépett pályára a világbajnoki címvédő nemzeti csapatban, és három gólt szerzett. A Serie A most futó szezonjában pedig ez idáig ötször volt eredményes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik