Élet-Stílus

Crespót nem érdekli a Real Madrid?

Hernan Crespo ügynöke szerdán Pedrag Mijatoviccsal, a Real Madrid sportigazgatójával tárgyalt a válogatott labdarúgó esetleges szerződtetéséről. Az Inter argentinja a jelek szerint inkább maradna. Vagy csak így szeretne minél több keresni?

Az utóbbi időben gyengélkedő spanyol bajnoki címvédő a súlyos sérülést szenvedett Ruud van Nistelrooy helyére megfelelő embert keres, míg Crespo egyes híradások szerint távozni szeretne az olasz Internazionalétól. Az argentin támadót nem kedveli José Mourinho, az Inter portugál vezetőedzője, aki a bajnokságban csak elvétve küldi őt pályára, míg a Bajnokok Ligájába be sem nevezte.

A támadó korábban számos alkalommal jelezte, hogy távozik az olasz bajnoktól, ha nem kap rendszeresen játéklehetőséget. A Real mellett az AS Roma és a Sampdoria is szívesen vinné a Crespót, aki az As-nek váratlan kijelentéseket tett.

“Elmehetnék máshova játszani, de nekem az a célom, hogy minél több trófeát nyerjek, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy kevesebbet játszom” – nyilatkozta Crespo a spanyol lapnak. Meggondolta magát az argentin, vagy így szeretne még jobb feltételeket kiharcolni a leendő munkáltatójánál, akinél szerdán tárgyalt az ügynöke.

A januári átigazolási időszakig semmi sem biztos, csak az, hogy a Realnak mindenképpen jkell csatárt igazolnia a holland gólzsák helyére. Crespo ideális megoldás lenne számukra, hiszen a téli átigazolása után tavasszal a bajnokság mellett a BL-ben is segíthetné a csapatot, már amennyiben a királyi gárda túléli a csoportkört.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik