Élet-Stílus

Új honlapot kapott Putyin

Vlagyimir Putyin orosz kormányfőnek új honlapja jelent meg az interneten. A honlapot a közlés szerint minden internetfelhasználónak szánják, de fő célja, hogy az elemzők és újságírók számára nyújtson segítséget munkájukhoz.

A premier.gov.ru című honlappal Putyin annak a nagy érdeklődésnek kívánt eleget tenni, amellyel a lakosság a miniszterelnök munkáját kíséri – mondta Dmitrij Peszkov kormányszóvivő. A kormányfő honlapja része a kormány megújított, új stílusú, új technikai megoldásokat alkalmazó, új szolgáltatásokat kínáló honlapjának, amely szintén lehetőséget nyújt majd arra, hogy az internetezők közvetlenül a kormányhoz forduljanak emailben.

Az egyszerűen megformált, de könnyen használható honlapon olvashatók többek között a miniszterelnök kormányüléseken mondott beszédei, kijelentései, sajtóinterjúi beszámolók utazásairól, valamint megtekinthetők hang- és videofelvételek nyilvános fellépéseiről.

A honlap kínál ugyan egy Naptár című menüpontot is, de egyelőre csak visszamenőleg lehet információkhoz jutni, amint a Programok című menüpontban is csak az aktuális napig szerepelnek találkozói, utazásai, megnyilvánulásai. Peszkov közlése szerint azonban később előre is lehet majd tájékozódni terveiről.

Szerepel egy Levél a miniszterelnöknek menüpont is: itt bárki írhat Putyinnak. Emellett Putyin honlapja linkeket kínál Dmitrij Medvegyev elnök, a kormány és a 2014-es szocsi olimpia honlapjához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik