Élet-Stílus

Sevcsenko új galaktikus csapatot vizionál

David Beckham ügyvédjei Milánóban tartózkodnak, egyre valószínűbb, hogy az angol középpályás Olaszországba szerződik. Andrij Sevcsenko már új galaktikus csapatról álmodozik.

Az ukrán aranylabdás ugyanakkor sietett hozzátenni, hogy Milánóban okulhattak a spanyol galaktikusok felemásra sikerült álmából.

A Real Madrid piaci értéke jelentősen nőtt a remek játékosok igazolásával, viszont az egymás lábán taposó aranylabdások nyilvánvaló tudása ellenére a csapat nem ért el kiugró eredményeket, amikor Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham és Owen is a pályán tüsténkedett.

A 2003-ban a spanyol fővárosba költöző Beckham például mindössze egy szuperkupát és egy bajnoki címet nyert a földrész legsikeresebb klubjának mezében – Sevcsenko meg van győződve arról, hogy Kaká, Ronaldinho, Pato, Nesta és Pirlo esetében nem ismétlődhet meg a madridi „ínség”. A Tuttosportnak nyilatkozó támadó úgy véli, sokat nyerhetnek a rendre profiként viselkedő angol megszerzésével.

„A galaktikus Real Madrid és a mostani Milan is remek csapat, s a jelenlegi Milan van olyan jó, mint az öt évvel korábbi Real volt” – vont mérleget a csatár. „ Ám Beckhammel kiegészülve akár a világ legjobb csapata is lehet, a potenciál megvan benne.”

A 107-szeres válogatott Beckham – aki Európában nevelőegyüttesében, a Manchester Unitedben és a Real Madridban játszott – ez idő szerint az amerikai Los Angeles Galaxy alkalmazottja, ám csapata számára befejeződött az idény, mivel nem került be a rájátszásba.

Neki viszont fontos, hogy edzésben maradjon és rendszeresen pályára lépjen, mert csak így számíthat arra, hogy bekerül az olasz Fabio Capello irányította angol nemzeti együttesbe.

“Úgy volt, hogy csak jövő héten ülünk le, de már holnap megkezdődnek az egyeztetések” – ismerte el a gyorsított kapcsolatfelvételt Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik