Élet-Stílus

Nincs szerencséje Francesco Tottinak

Az AS Roma csapatkapitánya az idei szezonban még egyetlen meccset sem játszott végig a sérülései miatt. A jelek szerint Francesco Totti kihagyja a Farkasok szerda esti BL-meccsét is, ahol a rómaiaknak mindenképpen nyerniük kell, hiszen az első csoportmeccsen kikaptak a CFR Clujtól.

A 2008/2009-es szezonban Francesco Totti mindössze három mérkőzésen lépett pályára, mind a három alkalommal a cserepadról érkezett a római csapat kapitánya. A hétvégi bajnokit is kénytelen volt kihagyni a középpályás, és úgy tűnik, hogy a hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a Bordeaux ellen sem számíthat rá a Roma trénere.

Totti még áprilisban szenvedett súlyos térdsérülést a Livorno elleni bajnokin. A Roma játékmesterének egy szabadrúgást követően csavarodott ki a térde. Totti az eset után még egy pár percig próbálta erőltetni a játékot, de végül kénytelen volt bicegve elhagyni a pályát. A térdszalag-szakadást szenvedett középpályást néhány nappal később megműtötték.

A falkavezér (MTI/EPA)

A falkavezér (MTI/EPA)

A beavatkozás jól sikerült, de Tottinak mind a mai napig fáj a térde, a hétfői tréning után is panaszkodott, ezért Luciano Spalletti a keretbe sem jelölte a csapat legnagyobb sztárját. A világbajnok középpályás abban reménykedik, hogy a hétvégi Siena elleni bajnokin már a római együttes kezdőjében szerepelhet.

Totti mellett Vincenzo Montella, Juan, Max Tonetto, Marco Cassetti és David Pizarro sem játszhat Bordeaux-ban a francia bajnokság ezüstérmesével. Julio Baptista viszont felépült, őrá számíthat Spalletti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik