Élet-Stílus

Terry: nem hagyom el a Chelsea-t

John Terry tiszta vizet öntött a pohárba. A 27 éves az angol védő kijelentette, hogy nem hagyja el a Chelsea-t Jose Mourinho és az Inter kedvéért.

Terry kijelentése nem meglepő, hiszen a védő korábban is többször hangsúlyozta, a Chelsea-ben kívánja befejezni a pályafutását, és annak ellenére tartja ehhez magát, hogy vele kifejezetten jó viszont ápoló Jose Mourinho hívja az Interhez.

A Chelsea csapatkapitánya jelezte, nem érdemes ajánlatot fogalmazni Milánóban, hiszen semmi esély sincsen arra, hogy távozzon Londonból.

„Jose tökéletesen tisztában van azzal, hogy nem hagyom a Chelsea-t. Tudja, nincs semmi esély a klubváltásomra, hiába szeretné. A Chelsea-ben nőttem fel, mindent és mindenkit szeretek itt, eszem ágában sincs távozni” – így Terry.

Nem megyek sehova! (teamtalk.com)

Nem megyek sehova! (teamtalk.com)

Az angol válogatott labdarúgó nem véletlenül ragaszkodik a Chelsea-hez, hiszen gyerekfejjel, 14 évesen, 1995-ben igazolt a Stanford Bridge-re, és azóta is – rövid nottinghami kiruccanását leszámítva – a londoni „kékeket” erősíti. Nem mellékesen: kétszeres bajnok és kétszeres FA-kupa-győztes a Chelsea-vel.

És nyilván sokat nyom a latba az is, hogy jelenlegi csapatánál anyagilag is megbecsülik – de még mennyire! S ha már szóba hoztuk a pénzt: heti 135 ezer fontért lehet is hűséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik