Élet-Stílus

Összeállt Mourinho álomcsapata

Jose Mourinho meggyőzte az olasz bajnoki címvédő vezetőségét, és az utolsó pillanatokban az Internazionale leszerződtette Ricardo Quaresmát, az FC Porto támadóját. A portugál középpályásért 18,6 milliót fizetett a milánói klub, és átadta cserében a fiatal Pelét.

A sorozatban három bajnoki címet szerző Inter új edzője, Jose Mourinho, érkezése után jelezte, hogy szívesen látná csapatában a 23-szoros portugál válogatott Quaresmát.

Az olasz klub elnöke a Sampdoria elleni szezonnyitó meccset követően kijelentette, hogy az egyesületnek nincs szüksége további erősítésre, ám a szakember a jelek szerint az utolsó pillanatokban meggyőzte Massimo Morattit.

Még hétfőn Milánóba érkezik (teamtalk.com)

Még hétfőn Milánóba érkezik (teamtalk.com)

A három évre aláíró Quaresmáért az új klubja 18,6 millió eurót fizetett, de ezenfelül további 6 milliót kaphat a Porto, amennyiben a szélső jól teljesít új csapatában. A megállapodás részeként a fiatal középpályás, Vitor Hugo Pelé a portugál bajnokhoz szerződött.

Quaresma érkezésével Mourinho utolsó kívánsága is teljesült, a szakember most már kénye-kedve szerint alakíthatja a csapat keretét. A portugál szélső mellett Amatino Mancinit és Sulley Muntarit szerezte meg az Inter a nyári átigazolási időszakban.

tovább izmosodott a tottenham

A Tottenham együttese az orosz Eb-hős, Roman Pavljucsenko után Vedran Corlukát is leigazolta. A Manchester City horvát védője hat évre szóló szerződést írt alá a londoni együttesnél, a BBC információi szerint 8,5 millió angol fontért váltott klubot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik