Élet-Stílus

Az Arsenal Giovincóra hajt

Az angol élvonalban szereplő Arsenal immár nemcsak érdeklődik az olasz Sebastian Giovinco iránt - az angolok 10 millió eurót ajánlottak a fiatal támadóközéppályásért.

A Calciomercato információi szerint a londoniak a hét elején keresték meg a torinóiakat – az olasz csapattal az olimpián szereplő, s első mérkőzésén, Honduras ellen gólt is lövő – Giovinco miatt.

Bár a Juventus vezetősége a közeljövőben főszerepet szán az egyesek szerint a cseh Pavel Nedved, más szakértők szerint Alessandro Del Piero utódjának tartott játékosnak, a torinóiak korábban a szintén fiatal Rafaelle Palladinóról is könnyűszerrel lemondtak – a támadó Criscitóval együtt a Genovába került, a Genoához.

Arséne Wenger Giovincóban sok fantáziát lát (ansa)

Arséne Wenger Giovincóban sok fantáziát lát (ansa)

A Juventus saját nevelésű játékosát, a termete miatt „Atomhangyának” is becézett Giovincót korábban a Palermo is vitte volna, a torinói vezetőség azonban elzárkózott a szicíliaiak ajánlata elől.

Arséne Wenger tehát továbbra is a fiatalokra esküszik, s amennyiben Giovinco ügyében nem ér célt, az Udinese svájci fiatalját, a török származású Gökhan Inlert próbálja az angol fővárosba édesgetni.

Inler ügynöke a Gazzetta dello Sportnak elárulta, hogy az Arsenal felvette velük a kapcsolatot, de egyelőre csak az érdeklődés szintjéig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik