Élet-Stílus

Piquet nyakán szorul a hurok

A Renault újonca, Nelsinho Piquet a Monacói Nagydíjon sem szerepelt a legjobban, a kis brazilnak már nincs sok lehetősége. Több jelölt is van a leváltására.

Nelsinho Piquet a Monacói Nagydíjon a 18. helyre kvalifikált, majd a futamon küszködve ugyan, de elég jól tartotta magát, amíg a csapat úgy nem döntött, hogy száraz gumit tesznek az autójára. A brazil ezzel a feladattal már nem tudott megbirkózni, és egy kör után ki is esett.

„Nelson versenye kiábrándító volt, de Monaco egy igazán nehéz pálya” – mondta a csapatfőnök, Flavio Briatore félig-meddig megvédve a kis Piquet-t.

Egyelőre csalódást okozott az egykori világbajnok fia (vezess.hu)

Egyelőre csalódást okozott az egykori világbajnok fia (vezess.hu)

Monacóban már azt beszélték, hogy a háromszoros világbajnok apukával rendelkező 23 éves pilóta már csak három versenyre, a Brit Nagydíjig kapott időt a teljesítésre. Ha addig nem hozza az eredményt, lecserélik.

A helyére szóba hozták már a Super Aguri volt pilótáját, Anthony Davidsont, a GP2-ben ragyogóan szereplő tesztpilótát, Romain Grosjeant, és keddi hír, hogy az egykori Red Bull-os, a holland Robert Doornbos tesztlehetőséget kap pénteken a csapattól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik