Élet-Stílus

Totti pályafutása végéig hűséges marad

Az AS Roma emblematikus labdarúgója valószínűleg két évvel meghosszabbítja az eredetileg 2010-ben lejáró szerződését az elkövetkező napokban. Francesco Totti kevesebbet fog keresni pályafutása utolsó éveiben mint idáig.

A Farkasok 31 éves csapatkapitánya a Corriere dello Sportnak beszélt arról, hogy rögtön az év elején aláírná az új, 2012-ig szóló kontraktusát. A 2006/2007-es idényben aranycipős Totti korábban úgy nyilatkozott, hogy 35 éves koráig szeretne futballozni, az új megállapodás éppen akkor járna le, amikor betölti az általa említett kort.

Ha aláírják a szerződéshosszabbítást, akkor a csapatkapitány az elkövetkező években már kevesebbet fog keresni a jelenlegi 5,8 millió eurónál. A szurkolók kedvence 16 éve, még 1993-ban debütált a fővárosi együttesben, és mostanra már ő tartja a gólok és szereplések tekintetében is a klubrekordokat.

Az idei szezonban sérülés miatt hét bajnoki meccsen, és jó pár BL-összecsapást ki kellett hagynia. A Serie A-ban még így is kilencszer betalált tíz meccsen, és ezzel harmadik helyen áll a mesterlövészek rangsorában David Trezeguet és Julio Cruz mögött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik