Élet-Stílus

Mit főzzünk szenteste?

Karácsonyi halételhez kínál alternatívát Vipler György séf, aki a FigyelőNet videósait az A38 hajó és étterem konyhájában látta vendégül. Lazac, harcsa, finomságok. Nézze meg videónkat!

Vipler György “Sampi”, az A38 éttermének konyhafőnöke segítségünkre volt már abban, mire is érdemes odafigyelni, amikor az alapanyagokat választjuk ki a karácsonyi menühöz. Most konkrét ajánlattal áll elő halételekre. Nézze meg videónkat!



Hozzávalók:

Lazac bulgurral és hollandi-szósszal

– lazacderék
– főtt bulgur (búzakása)

a mártáshoz:

– tejszín
– tojás
– fehérbor
– citromlé
– cukor
– olvasztott vaj

Harcsa krumpliropogóssal és dijoni mártással

– harcsaderék
– főtt, reszelt krumpli
– baconchips

a mártáshoz:

– dijoni mustár
– vöröshagyma
– fokhagyma
– tejszín
– kapribogyó

Jó étvágyat és nagyon boldog ünnepeket kíván a FigyelőNet!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik