Élet-Stílus

Újra összeáll a V’Moto-Rock

Demjén Ferenc, Lerch István, Menyhárt János és Herpai Sándor egy év múlva, 2008. december 30-án áll ismét együtt színpadra.

Újra összeáll a V’Moto-Rock együttes – jelentette be Rózsa István producer a zenekar tagjai jelenlétében szerdán. Hozzátette: a bejelentést hosszú tárgyalássorozat előzte meg, s azért mostanra időzítették, mert Demjén Ferenc két nap múlva lesz 61 éves, és születésnapi ajándéknak szánta a zenekar rajongói számára. Jövőre lesz 20 éve annak, hogy feloszlott a V’Moto-Rock zenekar.


A 12 éven át működött V’Moto-Rock 2008. december 30-án áll ismét színpadra a Papp László Budapest Sportarénában. Demjén Ferenc és zenésztársai Rózsa István vezetésével már 2008 elején megkezdik a munkát. A zenekar vélhetőleg Romániában és Szlovákiában is koncertezik az év folyamán, még a budapesti fellépés előtt.

Demjén Ferenc a bejelentést követően közölte: az együttes tagjai közül, bár máshol, mindenki ugyanazt csinálja, mint annak idején, így nem lesz nehéz újra összeállni. Hangsúlyozta, hogy nem nosztalgiakoncertben gondolkodnak.


Lerch István szerint a zenekar jövőre akár jobban is eljátszhatja dalait, hiszen most sokkal jobb technikai lehetőségei lesznek, mint korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik