Élet-Stílus

Hazatérhet Adriano

Olasz lapjelentések szerint az olasz bajnoki címvédő Internazionale a szezon második felére kölcsönadja a Sao Paulónak a brazil támadót, aki az elmúlt másfél évben csak árnyéka korábbi önmagának.

A 25 éves Adriano az idei szezonban csak elvétve szerepelt az olasz bajnok keretében, ráadásul a trénerrel is megromlott a viszonya. Az apja halála óta látványosan összeomló és elhízó játékosnak nemrég engedélyezték a vezetők, hogy a Sao Paulo együttesében lendüljön ismét formába.

Brazil lapjelentések szerint Adriano remekül érzi magát hazájában, sokat javult az állapota. A Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a tavaszi idényben is marad a brazil együttesnél, az Inter csak a következő szezonra várja vissza a remélhetőleg ismét csúcsformában futballozó támadóját.

A két egyesület képviselői karácsony után ülnek le tárgyalni, és ha a Sao Paulo átvállalja a támadó fizetésének egy részét, akkor semmi akadálya nincsen a megállapodásnak.

Ha nem sikerül közös nevezőre jutni a Sao Paulóval, akkor elképzelhető, hogy az élénken érdeklődő Manchester City lesz Adriano következő állomáshelye, sőt még az sem kizárt, hogy januárban visszahívják az Inter vezetői.

A legvalószínűbbnek azonban a brazíliai szereplés tűnik, nemrég az olasz bajnok trénere is erre utaló kijelentést tett. „Nem beszéltem már egy ideje Adrianóval, de úgy gondolom, hogy szeretne még egy ideig Brazíliában maradni.”– nyilatkozta nemrég Roberto Mancini.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik