Élet-Stílus

Napi dinnye: egy focicsapat minden tagja gólt rúgott

Egy angol futballcsapat minden egyes tagja gólt szerzett egy hétvégi mérkőzésen. Még kapus is mesterhármast rúgott, amihez persze kellett, hogy posztot cseréljen az egyik mezőnyjátékossal. A végeredmény 24-0 lett a Bridlington Rangers Blue csapatának.

A nemzetközi futballszövetség is elismerte a teljesítményt, mondván ez idáig, egy 1887-es Preston North End-Hyde United 26-0-ás végeredményű mérkőzés volt a rekorder, de ott csak nyolc különböző gólszerzőt jegyezhettek fel.

Az új rekordot felállító találkozón a játékszer szinte végig játékban maradt és már a félidőben 14-0-ra égtek a későbbi vesztesek. A nyertes csapat edzője úgy nyilatkozott a gólok, csak úgy záporoztak, nem is kellett túlzottan erőlködniük. Ez tette lehetővé, hogy a szünet után néhány szokatlan cserét is eszközöljenek, mint például a kapus mezőnyjátékossá avanzsálása.

A mára igencsak összeérett csapat egyébként 7 éves kora óta játszik együtt és jelenleg a harmadik a 13 év alattiak vasárnapi ligájának mezőnyében – írta a The Daily Mirror.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik