Élet-Stílus

Rosickyra hajt az Inter

Angliai információk szerint az olasz bajnok Internazionale a cseh Tomas Rosickyval erősítené sorait. A milánóiak az idény végén visszavonuló portugál Luis Figo utódját keresik.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu

Roberto Mancini kész az Arsenal középpályásának kezébe adni a fekete-kékek karmesteri pálcáját, s az elgondolás voltát erősíti a Daily Mail információja, mely szerint az olaszok 15 millió euróval kecsegtetik a játékost jelenleg foglalkoztató Arsenalt.

Más kérdés, hogy az Interhez hasonlóan bajnoki éllovas londoniak nem utolsósorban a tavaly nyáron megszerzett irányítónak köszönhetik jelenlegi teljesítményüket – így aligha valószínű, hogy az idén a francia Thierry Hernyt elengedő angolok „potom” 15 millióért lemondanának egyik legjobbjukról.

A cseh válogatott ügynöke, Pavel Paska a skysports.com honlapján kifejtette, hogy bár az olaszok 2005 óta kapcsolatban állnak védencével, a 27 éves labdarúgónak az idény közben esze ágában sincs elhagyni London északi felét.
„Az Inter két éve, sőt tavaly nyáron is az érdeklődök között volt. Egy biztos: Tomas januárban semmiképpen sem vált klubot.”

Úgy tűnik, az Arsenal másik játékosa, a német Jens Lehmann is maradni fog. A spanyol Manuel Almunia mögött háttérbe szoruló kapust korábbi kijelentései – melyek szerint visszatérne Németországba, hogy állandó lehetőséget kapva biztosítsa helyét Joachim Löw 2008-as Eb-keretében – alapján a német sajtó összeboronálta a Bundesliga-újonc Karslruhe együttesével; Hajnal Tamás csapatának edzője, Edmund Becker viszont cáfolta a híreket.

„Lehmann megszerzése nem szerepel a terveink között. Igyekszünk pótolni a megsérült Markus Millert, ám Jean-Francois Kornetzky és Thomas Unger is tettre kész, így legföljebb biztonságból keresünk harmadik számú kapust” – ismerte el a szakember a Badische Neueste Nachrichtennek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik