Élet-Stílus

14 éves csatárt vett a MU

Az angol bajnok Manchester United a Liverpool és Chelsea elől megszerezte a szupertehetségnek kikiáltott, még csak 14 esztendős John Cofie-t a másodosztályú Burnleytől.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A két fél a szerződés anyagi vonatkozásait nem hozta nyilvánosságra. Az viszont kapaszkodóként szolgálhat, hogy angol lapértesülések szerint a másodosztályú klub a hét elején simán lesöpörte az asztalról a Liverpool 250 ezer fontos ajánlatát.

John Cofie-t, akit Angliában hatalmas tehetségnek tartanak, a Liverpool mellett a Chelsea is kinézte magának, a versenyfutást azonban a Manchester United nyerte meg.

Szintén médiaértesülésekre támaszkodva írjuk, hogy a támadó hat évre kötelezte el magát a „vörös ördögöknél”, s a tervek szerint három év múlva köt majd profi szerződést a MU-val.

„Az, hogy több élvonalbeli klub is érdeklődött utána, azt bizonyítja, hogy védencem nagy jövő előtt áll” – nyilatkozta Tim Bailey, a család szóvívője, egyben jogi képviselője. „John nagyon boldog, hogy a világ egyik élklubjának játékosa lehet” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik