Élet-Stílus

Rooney megsérült

Egyhónapos kényszerpihenő vár a Manchester United nagyszerű formában lévő csatárára, Wayne Rooneyra, aki a csapata pénteki edzésén szenvedett bokasérülést.

Kapcsolódó linkek

angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

„Nagyon elszomorít ez a hír. Wayne nagyszerű formában volt az utóbbi hetekben, ezért nagyon fog hiányozni a válogatottból” – így Steve McLaren szövetségi kapitány. Az angolok pénteken az osztrákokkal játszanak barátságos mérkőzést, majd november 21-én következik a horvátok elleni sorsdöntő Eb-selejtező – persze az is igaz, hogy Anglia továbbjutása a többi eredménytől is függ.

Rooney egyébként másodszor dőlt ki hosszabb időre a szezonban. A Premier League nyitó fordulójában, a Reading ellen úgynevezett hajszálvonalas törést szenvedett, mely miatt öt meccset hagyott ki. Most pedig a bokáját fájlalja, s egy hónapig nem léphet pályára.

A MU utóbbi hét mérkőzésén hét gólt szerző támadó ugyanakkor a december 12-re kiírt AS Roma elleni BL-meccsen elvileg már játszhat, s a december 16-án esedékes Liverpool elleni angol bajnoki rangadót sem kell kihagynia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik