Élet-Stílus

Dzsudzsák nyáron a PSV-be igazol

Dzsudzsák Balázs, a bajnok DVSC és a magyar válogatott erőssége a BL-ben is érdekelt a PSV Eindhovenben folytatja a pályafutását, ám a nyárig még a magyar bajnokot erősíti.

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A Loki hivatalos oldalának tájékoztatása szerint Dzsudzsák Balázs 2008. július 1-től lesz a PSV Eindhoven játékosa, de a holland klubnak opciós joga van arra, hogy a kontraktus már januártól életbe lépjen.

A két klub megállapodása alapján a vételárról kizárólag a PSV nyilatkozhat – eddig nem tette meg -, ugyanakkor ezzel kapcsolatban annyit azért elárultak a debreceni elöljárók, hogy Dzsudzsák az egyik legdrágább magyar játékos lett, aki az elmúlt években külföldre igazolt .

A futballista ötéves szerződést kötött a PSV-vel, 2013-ig erősíti majd a holland gárdát.

„Boldogok vagyunk, hogy egy minőségi játékost sikerült igazolnunk. Dzsudzsák egy fiatal magyar tehetség, a jövőben sokat segíthet a csapatunknak” – nyilatkozta Stan Valckx technikai igazgató.


Dzsudzsák nyáron a PSV-be igazol 1

Szerzõdéskötés után (PSV Media)



Az NB I-et már „kinövő” labdarúgót korábban egy másik holland csapattal, az Ajaxszal is hírbe hozták, de állítólag Anderlechtnél is szóba került a neve, és angol, valamint olasz együttesek is figyelték.

A még csak 20 éves Ddzsudzsák remek rugótechnikával rendelkezik, ördögösen cselez, és esze is van a játékhoz. Nem csoda, hogy klubjában és a megfiatalított magyar válogatottban is alapember.

Dzsudzsák leendő klubja jelenleg második a holland ligában, és a Bajnokok Ligájában is érdekelt. Nemrég Fehér Csaba is tagja volt az eindhoveni alakulatnak, igaz, sok lehetőséget nem kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik