Élet-Stílus

Várhidi három helyen változtatott

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette kezdőcsapatát a lengyelek elleni szerda esti barátságos mérkőzésre. A máltaiakat legyőző szombati 11-hez képest három helyen változtatott Várhidi Péter.

Szélesi Zoltán pályára küldését nem kockáztatta meg a tréner, mert a védő még nem épült fel teljesen kisebb sérüléséből. Helyette Csizmadia Csaba lesz a jobbhátvéd, a középcsatár posztján pedig a Málta ellen eredményes Feczesin Róbert kezd. A védelemben Balogh Bélát Vanczák Vilmos váltja, Filkor Attila helyett pedig az eltiltása után visszatérő Hajnal Tamás lép majd pályára Lódzban.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a tréner délelőtt az eredeti programmal ellentétben nem tartott edzést, hanem a múlt szombati, 3-1-re végződött Lengyelország–Kazahsztán Eb-selejtező felvételének különböző részleteit elemezte a játékosokkal.

A 18 órakor kezdődő találkozót a svájci Claudio Circhetta vezeti.

A magyar válogatott kezdőcsapata:
Fülöp Márton – Csizmadia Csaba, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Vanczák Vilmos – Vass Ádám, Hajnal Tamás, Tőzsér Dániel – Gera Zoltán, Feczesin Róbert, Dzsudzsák Balázs

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik