Élet-Stílus

Terry megint megsérült

John Terry, az angol válogatott csapatkapitánya hétfőn újra megsérült, így szinte biztosan kihagyja az Oroszország elleni Eb-selejtezőt, melyen Anglia kijuthat a kontinensviadalra.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu

John Terryre rá a jár a rúd mostanság: még élénken élhet az emlékezetekben (ha nem, nézze meg – itt!), hogy a tavaszi Ligakupa-döntőben kíméletlen erővel fejbe rúgták, az új szezont pedig lábujjtöréssel kezdte, később az arccsontja tört, majd a térdén sérült meg, emiatt ki is kellett hagynia a szombati, Észtország ellen megnyert Eb-selejtezőt, de azzal biztatták, hogy szerdán már játszhat.

Hétfőn este azonban kiderült, hogy Oroszországban ellen sem léphet pályára: újra a térdét fájlalja, miután edzés közben kiújult a korábbi sérülése. Terry szomorúan ugyan, de tudomásul vette, hogy a pechsorozata folytatódik, s kénytelen volt szembesülni azzal, hogy a közeljövőben műtéti beavatkozásra lesz szüksége. „Már jól éreztem magam, de most be kell látnom, elkerülhetetlen a műtét, valamikor el kell távolítani a letört csontdarabot” – nyilatkozta a 27 védő.


Terry megint megsérült 1

Terry-re nem számíthat a kapitány (BBC)


A csapatkapitány kiesése igen rosszul Steve McClaren szövetségi kapitánynak, hiszen a szombaton megsérült Ashley Cole pótlásáról is gondoskodnia kell. A Chelsea balhátvédjét Joleon Lescott (Everton) helyettesítheti, míg a védelem közepén a Rio Ferdinand, Sol Campbell duó kap helyet az oroszok ellen. Ha az angolok ezer sebből vérezve is nyernek, úgy biztosan kijutnak a jövő évi Európa-bajnokságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik