Élet-Stílus

Anglia: újabb védő dőlt ki a sorból

Újabb játékos dőlt ki az angol labdarúgó-válogatottból: az észtek ellen megnyert meccsen a bokáján megsérült Ashley Cole biztosan kihagyja az oroszok elleni szerdai Eb-selejtezőt.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


A Chelsea 26 esztendős védője a bokáján sérült meg, miután blokkolt egy lövést a szombati, Észtország ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen. Azt, hogy mennyire nagy a baj, egyelőre nem tudni, a játékosra további vizsgálatok várnak, az viszont bizonyos, hogy szerdán nem játszhat Oroszországban.

Steve McClaren kapitány nincs könnyű helyzetben, hisz a védőket illetően karcsú a kínálat, miután Wayne Bridge is sérült, a Jamie Carragher pedig lemondta a válogatottságot.

Jó hír viszont, hogy a szombati meccset kihagyó John Terry elvileg – és persze angol remények szerint – szerdán már pályára léphet. Ami Ashley Cole-t illeti, az egykori Arsenal-labdarúgót vagy Joleon Lescott (aki az észtek ellen középső védőként állt be, de később kihúzódott a bal oldalra ), vagy a Reading baloldali hátvédje, Nicky Shorey helyettesítheti majd az oroszok ellen.

Amennyiben a jelenleg csoportmásodik angolok nyernek Moszkvában, úgy kijutnak a 2008-as Eb-re.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik