Élet-Stílus

Parti Nagy és Závada a könyvfiesztán

Többek között Popper Péter pszichológus, Závada Pál és Parti Nagy Lajos írók lesznek a vendégei a november 8-11. között megrendezett Téli Könyvfieszta 2007 elnevezésű könyvkiállítás- és vásárnak.

A vásár a Felvonulási téren, a Műcsarnok mellett felállított 1200 négyzetméteres fűtött rendezvénysátorban színes programokkal várja a látogatókat és természetesen a szakmai közönséget is. A jótékonysági könyvgyűjtés és a hétvégi könyvárverés mellett például csütörtök és péntek délután a Magyartanárok Egyesülete tart rendhagyó irodalom órát Parti Nagy Lajos és Szilágyi Ákos részvételével a középiskolás diákoknak.

A Könyvfieszta második napjának előadásait Popper Péter pszichológia órája nyitja délelőtt 10-kor. A téma folytatásaként 11 órától a híres pszichológus házaspár, Baktay Miklós és Zelka tart bevezetést a párkapcsolatok lélektanába. Délután Peter Spufford, a cambridge-i egyetem történelem professzor emerituszával Feiner Péter, az Országos Kereskedelmi Szövetség elnöke és Kozák Ákos, a Gfk Hungária Piackutató Intézet ügyvezető igazgatója beszélget.

A pénteki nap zárásaként Bán Zoltán András neves kritikus, a “Susánka és Selyempina” szerzője és Závada Pál író, a Jadviga párnája szerzője beszélget a címadás nehézségeiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik