Élet-Stílus

Jobblétre szenderült a Budapesti Panaszkórus

Véget ért az első Budapesti Panaszkórus pályafutása. Pénteken tartotta utolsó fellépését, amely méltó befejezése volt a kórus munkásságának – tudatta saját blogján kedden a Panaszkórus.

A sanyarú körülmények (nem kaptunk sört), és a több órás várakozás ellenére a panaszdal gyönyörűen megszólalt a Felvonulási téren, közel kétezer ember előtt, az ARC palkátkiállítás megnyitóján – írják szűkszavú közleményükben. Majd minden kórustagnak megköszönik „lelkes és kreatív hozzállását, és a projekthez való elkötelezettségét, fáradozását”. A Budapesti Panaszkórus honlapjáról letölthető a magyar panszdal több formátumban is.








Közel kétezer bosszantó dolog gyűlt össze a magyar panaszkórus dalához, amellyel hazánk is bekapcsolódik a nemzetközi „daloljuk el a gondjainkat” kezdeményezéshez. A magyarokat, meglepő módon, nem annyira a politikusok, mint inkább a BKV, a hülye főnökök és más személyes dolgok idegesítik. A korrupcióról is leginkább az a panasz, hogy „abból is mindig kihagynak”. Arról is szól a panszdal, hogy sokat panszkodunk. Ezt, és a refrént egyébként az is igazolja, hogy az eddig elkészült panaszdalok között a magyar a leghosszabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik