Élet-Stílus

Hopkins vs Wright: balhé a mérlegelésen

A szombati Winky Wright vs. Bernard Hopkins gála mérlegelésén kisebb dulakodásra került sor azt követően, hogy a Las Vegasi gála főszereplői felálltak a szerkezetre.

Kapcsolódó linkek

profiboksz.lap.hu
sport.lap.hu

Mindezidáig a szavaké volt a főszerep a szombat esti, Bernard Hopkins vs. Winky Wright meccs kapcsán, a pénteki mérlegelésen azonban kisebb balhéra került sor. A felvezető mérkőzések résztvevői rendre hozták az előírt súlyt (Oscar Larios 126, Jorge Linares 126; Michael Katsidis 135, Czar Amonsot 133; Demetrius Hopkins 141 és Haider Berrio 137 font), akárcsak az HBO PPV gálájának főszereplői, akik a szerződésben egy nagyközépsúly és félnehézsúly közötti értékben állapodtak meg, egészen pontosan 170 fontban.


Hopkins vs Wright: balhé a mérlegelésen 1

Egy kis balhé reklámnak se utolsó (AP)


Ám a ceremónia után, a közös fotózás során Hopkins idő előtt elengedte jobbosát, igaz, tenyerét riválisa homlokára téve csak egy kisebb lökésre került sor, ám a mozdulatot Wright azonnal viszonozta, és a két fél táborát csak a gyorsan közbelépő biztonsági személyzet tudta szétválasztani. A balhé így hamar véget ért, s az ökölcsatára a tervek szerint, csak szombat este kerül sor. Érdekesség, hogy a fogadóirodáknál hajszálnyival ugyan, de Winky-t tartják esélyesebbnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik