Élet-Stílus

Sas Tamás megint készül a Valentin-napra

Valentin-napra tervezik Sas Tamás rendező „9 és fél randi” című új filmjének bemutatóját, a romantikus komédia egy bestselleríró tíz nővel, tíz nap alatt folytatott kalandjairól szól – tájékoztatta a forgalmazó Budapest Film szerdán az MTI-t.

A film témája ismét a szerelem, a párkapcsolatok problematikussága és a mélyebb érzések fontossága – közölte Molnár Krisztina sajtóreferens. Összegzése szerint a komédia főhőse, akit Fenyő Iván alakít, sikerkönyve megírása után gondtalanul éli életét, szórja a pénzt, hotelben lakik és sportkocsival jár. Három év telik el így, egy nap azonban veszélybe kerül az édes élet. A közelgő könyvhét miatt kiadójától ultimátumot kap: tíz nap alatt kell írnia egy könyvet arról, miért van olyan sok magányos nő Budapesten. Tíz nap alatt kell tehát találkoznia tíz szinglivel, közel kerülni a hölgyekhez, diktafonra venni a beszélgetéseket és megírni a könyvet. A bonyodalom nem marad el, de a műfaj hagyományaihoz hűen a főhős végül révbe ér.

A Fenyő Ivánt körülvevő hölgykoszorúban láthatják majd a nézők Söptei Andreát, Kovács Patríciát, Stefanovics Angélát, Kéri Kittyt, Szávai Viktóriát, Jordán Adélt, Rezes Juditot, Pelsőczy Rékát, szerepet kap továbbá Hevér Gábor, valamint Kaszás Géza, aki Neményi Ádám mellett társproducerként is részt vesz a filmben. A forgatókönyvet Köbli Norbert írta, az operatőr Miklauzic Márton.

Az alkotók a jövő héten forgatják az éjszakai jeleneteket, és lassan elérkeznek a forgatás feléhez. „Lázasan fogyasztjuk a nőket, jelenleg az 5. randin vagyunk túl” – érzékeltette Neményi Ádám producer, hol tartanak jelenleg a munkálatok. A budapesti helyszínek között lakásbelső, művelődési ház, étterem, kórház is van.

A 9 és fél randi bemutatóját 2008. február 14-ére, Valentin-napra tervezik. Sas Tamás előző filmje, az – idei Valentin-napon bemutatott – SOS szerelem! kiemelkedő közönségsikernek bizonyult a mozikban, jelenleg 240 ezres nézőszámnál tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik