Élet-Stílus

Sziget: LGT előtt Képzelt riport…

A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical koncertverziójával kezdődik a Sziget 2007 programsorozata a „nulladik" napon, az LGT zenekar fellépése előtt – közölték a szervezők az MTI-vel kedden.

Az összegzés szerint augusztus 7-én este hat órakor kezdődik a musical, amelynek előadásában neves művészek működnek közre. A korábban több helyen, a Vígszínházban például csaknem tíz évig játszott darab koncertverziójában mások mellett Novák Péter, Lovasi András és Bíró Eszter előadóművész is énekel. A zenekarban játszik például Borlai Gergő és Sipeki Zoltán.

A Déry Tibor kisregénye alapján született rockmusical koncertváltozata utoljára öt éve, az LGT-fesztiválon került színpadra. Az előadást este hét órától az LGT háromórás koncertje követi.

A jubileumi, tizenötödik Sziget-fesztiválon a Hajógyári-szigeten augusztus 8. és 15. között koncertet ad mások mellett az amerikai Killers rockegyüttes, a brit Chemical Brothers, a Faithless zenekar, Pink, a Nine Inch Nails, Goldie, a Madness együttes, a The Good The Bad and The Queen nevű formáció, valamint a világhírű énekesnő, Sinéad O’ Connor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik