Élet-Stílus

Hasselbaink Bulgáriába tart

A nyár egyik átigazolási szenzációja lehet, ha Charltontól távozó Jimmy Floyd Hasselbaink elfogadja a bolgár Levszki Szófia ajánlatát.

Kapcsolódó linkek
foci.lap.hu
sport.lap.hu


A hírek szerint a veterán holland csatárt – aki 127 találatával a hetedik helyen áll a Premiership összesített góllövőlistáján – csak egy lépés választja attól, hogy a bolgár Levszki Szófia játékosa legyen. „Nagyon megfontolom a bolgárok csábító ajánlatát” – nyilatkozta a Chelsea, a Leeds és a Middlesbrough korábbi támadója, aki legutóbb az angol élvonalbeli bajnoksától búcsúzó Charltonban rúgta a labdát.

A 35 éves csatár a fenti szavait érvekkel is alátámasztotta. „Számomra élvezetes lenne a Bajnokok Ligájában szerepelni Sztanimir Sztoilov irányítása alatt, az edző játékostársam volt egy évtizeddel ezelőtt a portugál Campomaiorensében, nem mellékesen nagyon jó barátom” – jegyezte meg Hasselbaink, aki továbbá elmondta, a Levszkin kívül angol első és másodosztályú csapatok is csábítják, és bár a családjával együtt kiválóan érzi magát a szigetországban, nagyon is elképzelhető, hogy Szófiába teszi át a székhelyét. A Levszki a BL-ben is szóhoz jut következő szezonban, a második selejtezőkörben csatlakozik majd a sorozathoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik