Élet-Stílus

Fordulat Beckham ügyében?

Az angol válogatott középpályás idén januárban ötéves szerződést kötött a Los Angeles Galaxyvel, de lehet, hogy mégis Madridban marad. A királyi gárdánál a folyamatos mellőzés után most már szívesen megtartanák David Beckhamet.

Kapcsolódó linkek

beckham.lap.hu
sport.lap.hu

A Real Madrid vezetői nyilván megbánták döntésüket, hogy az angol sztárt hagyták eligazolni a tengerentúlra. A nyáron a csapathoz érkezett tréner, Fabio Capello alatt Beckham többnyire csak a kispadon kapott helyet, és ezért nem is csoda, hogy januárban elfogadta a Major League Soccerben szereplő Los Angeles-i gárda ajánlatát. Beckham öt év alatt 250 millió dollárt fog keresni új csapatánál.

Időközben tavasszal Beckham a Real egyik legjobbja lett, és nagy szerepe van abban, hogy egy fordulóval a bajnokság vége előtt vezeti a tabellát a királyi gárda. A válogatottba is visszahívták a tavalyi focivébé után elküldött sztárt, akit a madridiak szívesen marasztalnának: „Le kell ülnünk tárgyalni Beckhammel és a képviselőivel. A szerződésében van egy pont, amely lehetővé teszi, hogy visszalépjen. Boldog lennék, ha továbbra is maradna a klubnál” – nyilatkozta a Ramon Calderon, az egyesület első embere. Néhány hónap alatt nagyot változott Calderon véleménye. A klubelnök januárban átlagos hollywoodi színésznek titulálta a középpályást.

Angol lapjelentések szerint két évre kölcsönvennék a LA Galaxytól a 32 éves angolt, ám erre nem sok hajlandóságot mutat az amerikai egyesület. „Semmi nem változott, alig várjuk már, hogy megérkezzen Beckham. Érthető, hogy marasztalják a madridiak, de ez a hajó már elúszott” – nyilatkozta Alexi Lalas, a Galaxy elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik