Élet-Stílus

Figo még egy évig az Interé

Marad az Internazionalénál, és további egy esztendeig a milánói elitalakulatnál rúgja a labdát Luis Figo. A sokszoros válogatott portugál világklasszis 2008. június 30-ig hosszabbított szerződést az újdonsült olasz bajnokcsapatnál.

Kapcsolódó linkek

internazionale.lap.hu
sport.lap.hu

„Az FC Internazionale és összes szurkolója megelégedésére Luis Figo még egy idényt vállalt” – idézte az ANSA a klub internetes honlapjának hírét. A 34 éves, a FIFA-nál korábban az Év játékosa címet is kiérdemelt játékos jövője hosszú ideje kérdőjeles volt azzal együtt is, hogy januárban megállapodott az Al Ittihaddal: a szaúdiaknál folytatja tovább pályafutását.

Időközben a felek összekaptak a kontraktus anyagi részletein, másfelől Figo legszebb napjait idézően futballozott, egyre komolyabbá vált az igény a klasszis részéről a maradásra, illetve a klub és a drukkerek részéről a középpályás megtartására.

Az Inter közleménye azt is tartalmazza, hogy Figóra hosszú távon, futballkarrierje jövő évi befejezése után is számítanak, mert úgy vélik, „hatalmas tapasztalatát és profizmusát a klub nemzetközi kapcsolataiban is hasznosíthatja”.

Figo 2005-ben érkezett Milánóba, korábban öt évig a Real Madridban futballozott. Az Inter színeiben 92 alkalommal lépett pályára a portugál klasszis, és összesen nyolc gólt szerzett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik