Élet-Stílus

Robben a Realba, Klose a Bayernbe tart

A Real Madrid labdarúgócsapata tárgyalásokat kezdett a Chelsea elöljáróival a londoni klub holland támadójának, Arjen Robbennek a megszerzése érdekében. A tavalyi vb gólkirálya, a német Miroslav Klose pedig bejelentette: jövőre a Bayern Münchenbe igazol.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


Ezt Ramon Calderon, a királyi gárda elnöke jelentette be csütörtökön. „A Chelsea-vel és a játékossal is tárgyalunk. Egyelőre még a megbeszélések elején járunk, de reméljük meg tudunk állapodni” – mondta a Primera Divisiónban jelenleg éllovas csapat első embere Brüsszelben. „Robben megszerzését már a tavalyi választási kampányomban is megígértem és erről a tervemről továbbra sem tettem le.”

A 23 éves futballistát korábban a német Bayern München is szerette volna leigazolni, ám a bajorok ajánlatát Robben és a klubja is visszautasította.

Miroslav Klose viszont a

Hosszabbítottak a kapusok


Öt évvel, 2012-ig meghosszabbította szerződését José Manuel Reina Liverpollal, és Gianluigi Buffon is 2012-ig marad a Juventusnál.

Bayernbe igazol, de csak jövőre. „Döntöttem, 2008 nyarán Münchenbe szerződök” – nyilatkozta a tavalyi világbajnokság gólkirálya. A bajorok már most szerették volna megszerezni a gólerős futballistát, ám nem tudtak megegyezni a vételárban klubjával, a Werder Bremennel, jövő nyáron ugyanakkor lejár Klose szerződése, így ingyen igazolható lesz. A francia Franck Ribéry csütörtökön aláírt a bajorokhoz, így ő már hivatalosan is Bayern München játékosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik