Élet-Stílus

Figo: Inter vagy más semmi

Luis Figo még nem döntött a jövőjével kapcsolatban, bár korábban aláírt az al-Ittihadhoz, még az is megeshet, hogy marad az Interben.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


A 34 éves klasszis még maga sem tudja, hol folytatja a pályafutását, ugyanakkor kikötötte, amennyiben távozik az idén olasz bajnoki címet szerzett Intertől, akkor az európai klubfutballnak is búcsút int. A szaúdi al-Ittihadhoz már aláírt szerződése van, ugyanakkor az is felmerült, hogy esetleg David Beckham leendő klubjához, a Los Angeles Galaxyhoz igazol. A sorsa napokon belül eldőlhet, legalábbis a 127-szeres portugál válogatott középpályás ezt ígéri.

„Hamarosan dönteni fogok, nincs sok időm, hiszen hamarosan jön a következő szezon. Ha maradok Európában, akkor csak egy csapat jöhet szóba, és ez az Inter. Angliába és Portugáliába nem fogok igazolni. Amennyiben távozom Milánóból, úgy egy másik kontinensen próbálok szerencsét” – így Figo, aki 2005-ben a Real Madridtól igazolt az Interhez. A milánóiakkal két bajnoki és két Olasz Szuperkupa-diadalt aratott, és egyszer az Olasz Kupát is elhódította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik