Élet-Stílus

Manchesterbe csábítják a duplázó Juande Ramost

A Sevillával az UEFA Kupát kétszer is elhódító spanyol szakembert a hírek szerint kivásárolná szerződéséből a Manchester City, miután az eddig jelöltjük, Claudio Ranieri a Juventus kispadján folytatja.

Juande Ramos szerződése a Sevillával 2008-ig érvényes, de a klubja szeretné hosszabb távon is megtartani a remek szakembert, ezért a napokban megkezdődtek a tárgyalások a felek között. A tréner több alkalommal jelezte már, hogy szívesen dolgozna Angliában, és a City ki is tudná vásárolni a szerződéséből.

Nem a manchesteri az első klub, amely leszerződtetné az 52 éves Ramost, aki az idei UEFA Kupa kiírásban sikeresen megvédte a címét a Sevillával. A csapat akár triplázhat idén, hiszen érdekelt a spanyol kupadöntőben (június 23-án a Getafe ellen), és a bajnokságban is minden esélye meg van még a bajnoki aranyra., hiszen csak kétpontos a lemaradása a két éllovas, a Real Madrid és a Barcelona mögött.

Hivatalosan egyelőre Ramos a megszokott szólamokat szajkózza: „Boldog vagyok Sevillában, és szeretném jövőre is itt folytatni a munkámat.” Döntés az ügyében csak a kupadöntő után várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik