Élet-Stílus

A Várhidi-csapat Norvégiába is tanulni megy

Várhidi Péter, a magyar labdarúgó válogatott kapitánya szerint a szerdai, oslói Európa-bajnoki selejtezőn - hasonlóan a szombati meccshez - ismét a tanulásé, a tapasztalatszerzésé lesz a főszerep.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu

„Láttuk, hogy szombaton az Európa-bajnok görögök elleni kétgólos vereség alkalmával milyen hibákat vétettünk. Ezekből okulni kell. A norvégok is jó erőt képviselnek, és ezúttal is a tanulásé lesz majd a főszerep” – jegyezte meg a szövetségi kapitány. Várhidi Péter kifejtette: fiatalokból épít csapatot, és az úton vannak buktatók, de ezekből tanulni kell.

„Ezzel a fiatal csapattal két-három év múlva lehet szép eredményeket elérni. Remélem, addigra úgy harminc helyet tudunk javítani a világranglistán. Kitartok az elképzelésem mellett, a szakmai stáb tovább dolgozik, és nem engedem bántani ezt a társaságot. Van harmincöt-negyven játékosunk, akik megoldhatják a hosszú távú célokat, és közülük húsz tagja az utazó keretnek” – így a szakvezető.


A Várhidi-csapat Norvégiába is tanulni megy 1

Az edzõ emberei (MTI)



A Várhidi-legénység hétfő délután utazik el Oslóba, a Norvégia elleni Európa-bajnoki selejtező helszínére. Rajczi Péter kisebb sérülése miatt nem tart a csapattal. A magyar válogatott hat ponttal az ötödik helyen áll a C jelű selejtezőcsoportban, a szerdai ellenfél, Norvégia eggyel jobb pozícióban van, eddig tíz pontot gyűjtött, szombaton simán, 4-0-ra verte azt a Máltát, melytől mi kikaptunk. Bár Norvégiát és Magyarországot csak nyolc hely választja el a világranglistán, az itthoni Eb-selejtezőn 4-1-re kikaptunk az északi gárdától.

Európai-bajnoki selejtező:
Norvégia-Magyarország, szerda, 19:00 (Sport2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik