Élet-Stílus

Ribéry 25 millióért a Bayern Münchené

Német sajtóértesülés szerint a Bayern München leigazolta Franck Ribéryt, az Olympique Marseille francia válogatott labdarúgóját.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

A Bild című napilap úgy tudja, hogy a bajor klub 25 millió eurót fizetett az Olympique Marseille-nek, és csütörtökön várja orvosi vizsgálatra a 24 éves középpályást. A játékos menedzsere vasárnap még cáfolta a németországi szerződést, hangsúlyozva: ügyfele nem akar Münchenbe költözni, mert Spanyolországba, a Real Madridba kívánkozik.

A vb-ezüstérmes Ribery a minap úgy nyilatkozott, a jövője ezen a héten dőlhet el, hozzátéve, hogy nem esne kétségbe, ha Marseille-ben kellene maradnia, ugyanakkor egy másik, erősebb csapatban is szívesen kipróbálná magát – nos, úgy tűnik ez a „másik csapat” a német Bayern München lesz.

A kiváló játékost egyébként korábban a Arsenallal, a Real Madriddal, az AC Milannal és a Juventusszal is hírbe hozták. Ami pedig a Bayernt illeti: a bajorok jól erősítenek, a múlt héten leigazolták a Fiorentina világbajnok támadóját, az olasz Luca Tonit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik