Élet-Stílus

Hamiltonra is rászállt Alonso

Fernando Alonso nekilendült: a spanyol a Monacói Nagydíj után vezeti a bajnokságot, és a riválisok mellett már csapattársát is nyomás alá helyezi.

Kapcsolódó linkek

fernandoalonso.lap.hu
sport.lap.hu

Fernando Alonso – ha erősen vitatott körülmények között is, de – megnyerte a Monacói Nagydíjat. Ezzel ugyanannyi ponttal áll, mint Lewis Hamilton, de több győzelme miatt Alonso vezeti a bajnokságot. (Az már csak gondolatkísérlet lehet, hogy mi lenne a helyzet, ha a csapatfőnök nem szól bele…)

A győzelem után Alonso már nyilatkozott a Ferrari pilótáiról, Räikkönent szinte máris kihúzva az ellenfelek közül, de úgy látszik, hogy ez nem elég. A Diario As spanyol lapnak Lewis Hamiltont is helyre tette, világossá téve, hogy szerinte egyértelműen neki jár a győzelem, és nem az újoncnak: “Mondta nekem, hogy ötször vagy hatszor nekiment a korlátnak. Más versenyen ez már kiesést jelentene, nem? Lewis és én egyenlő pontszámmal állunk, de én öt versenyből kettőt meg is nyertem. Nagyon kiélezett világbajnoki küzdelemben állunk. Előbb-utóbb valaki hibázni fog, és ezzel kiesik a harcból. Remélem, nem én leszek az” – mondta Alonso.


Hamiltonra is rászállt Alonso 1

Vége a nagy barátságnak (vezess.hu)


Alonso Felipe Massáról is beszélt, pontosabban rajta keresztül is szúrt egyet saját csapattársán: nevetségesnek tartotta, hogy a brazil Hamiltont tartotta a fő ellenfélnek 2007-ben. “Az ember csak nevetni tud ezen, miután győzött.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik